Datum objave: 20. Travanj 2015

Izaslanstvo Šibensko - kninske župnije na Europskom ekonomskog kongresu u Poljskoj

Diana Ferić
Diana Ferić

Delegacija Šibensko-kninske županije, predvođena županom Goranom Paukom pročelnik u kojoj s i predstojnik Ureda župana Novica Ljubičić i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Marlena Floigl sudjeluju na Europskom ekonomskog kongresu u Poljskoj

It će nazočni na sjednicama koje tematiziraju izazove globalne ekonomije i gospodarstva, a poseban seminar voditi će se na temu EU 2030- vizija Europe i Globalna ekonomija 2020.

Ovogodišnji sedmi Europski ekonomski kongres održava se u poljskom gradu Katowice, a uz predstavnike institucija Europske unije, Kongresu prisustvuje više od 6 000 predstavnika institucija i tvrtki iz čitave Europe i svijeta, među kojima i veleposlanica Republike Hrvatske u Poljskoj gospođa Andrea Bekić.

Župan je prvog dana kongresa aktivno sudjelovao na dva panela, radnog naziva „Inovativna Europa-vrijeme je za poduzimanje specifičnih akcija“ i „Izazovi globalne ekonomije-nova tržišta i novi pravci“.

Europski ekonomski kongres glavna je platforma za raspravu o budućnosti europske ekonomije, a kroz širok spektar tema nastoji se odgovoriti izazovima globalne financijske krize i pronaći rješenja koja će dovesti do stimuliranja razvoja i ekonomije Europe.

 

Iz kategorije: Vijesti