Datum objave: 12. Ožujak 2015

Iz Udruge Mladi u EU pozivaju na besplatni edukativni izlet u Knin

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Iz šibenske udruge Mladi u EU obavještavaju sve zainteresirane da će Udruga mladih „Mladi u EU“ zajedno sa svojim partnerima-Udrugom „Eko Krka“ dana 19.03.2015 u 12h organizirati izlet/radionicu u Knin, a sve u sklopu projekta „Zajedno do poduzetništva“.

Cilj navedenog projekta je putem educiranja i informiranja mladih ljudi sa područja Šibensko-kninske županije o zelenom poduzetništvu i samozapošljavanju te kroz aktivnosti projekta usmjeravati i poticati mlade na aktivno bavljenje zelenim poduzetništvom sa ciljem smanjenja stope nezaposlenosti mladih.
Na izlet/radionicu su pozvane sve mlade osobe 18-29 godina starosti koje su zainteresirane da završe osposobljavanje za poslove uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog bilja.

Kroz izlet/radionicu upoznat ćemo mlade sa primjerima zelenog poduzetništva, konceptom razrade poduzetničkog plana i programa te u neposrednoj blizini krške ljepotice-rijeke Krke upoznati mlade s ljekovitim biljem, pokazati kako se njime rukuje, kao i proces obrade. 

Početak radionice predviđen za 12h, a autobus za Knin sa Autobusnog kolodvora Šibenik kreće u 10:30h. Povratak iz Knina je u 18:30h. Troškovi prijevoza, kao i osvježenje i okrjepa su u potpunosti pokriveni i osigurani. Prijave se zaprimaju do 18.03.2015. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. a potrebno je navesti ime i prezime, broj mobitela i adresu stanovanja. Broj sudionika je ograničen na deset, poručuju iz udruge Mladi u EU

Iz kategorije: Vijesti