Utorak, 10 Ožujak 2015 09:15

VIDEO Promotivni film Šibenik iz zraka dobio "turističkog Oscara" u Berlinu

Napisao: 
VIDEO Promotivni film Šibenik iz zraka dobio "turističkog Oscara" u Berlinu

 

Turistički film Šibenik iz zraka osvojio je drugu nagradu na filmskom festivalu turističkog filma koji je održan u sklopu turističkog sajma u Berlinu, najvećeg sajma te vrste u Europi. Nagradu koja nosi naziv Zlatna gradska vrata dobio je u kategoriji gradova, a sudjelovali su filmovi koji prikazuju puno veće i poznatije turističke gradove od Šibenika. Autori filma su Ivan Ercegović i Tomislav Rupić iz tvrtke Sky action. Posebnost filma je što je snimljen bespilotnom letjelicom dronom, a prikazuje sve kulturne i prirodne ljepote Šibenika iz zraka.

"S obzirom na reakcije koje smo, kako od naših ljudi tako i od stranaca, dobili nakon što je film promoviran prije nekoliko mjeseci, ta me nagrada i ne iznenađuje ali smo na nju vrlo ponosni. Film je stalno prisutan na internetu i ima veliki broj klikova i gledanja. Nadam se da će nam to biti poticaj da turistima koji dolaze na šibensko područje omogućimo da uživo vide takav Šibenik i njegovu okolicu" kazao nam je Dino Karađole direktor TZ grada Šibenika.

Objavljeno u Vijesti

Video sadržaj

Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!