Datum objave: 22. Prosinac 2014

KORAK BLIŽE STUDIJU ENERGETIKE: Splitski Prolux uređuje prostor u iNavisu za Fakultet

Diana Ferić
Diana Ferić

Splitska tvrtka Prolux izabrana je za izvođača radova na uređenju dijela zgrade iNavis centra u kojem će biti smješten Studij energetike koji će  od naredne akademske godine  biti otvoren u Šibeniku. Na natječaj je pristiglo  šest ponuda, a Proluxova je bila najpovoljnija i iznosi oko 5 milijuna kuna bez PDV - a.

 

Projektnu dokumentaciju uređenja prostora budućeg Studija, kao i I  i II faze uređenja iNavisa, izradila je zagrebačka tvrtka Dalekovod Projekt d.o.o.

 


Senat Sveučilišta u Zagrebu, na svojoj redovitoj sjednici održanoj 28. listopada 2014, donio je Odluku o ustroju i izvedbi dislociranog preddiplomskog sveučilišnog studija Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku Sveučilišta u Zagrebu.

Dislocirani preddiplomski sveučilišni studij Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku traje tri godine, odnosno šest semestara. Završetkom studija stječe se 180 ECTS bodova i akademski naziv sveučilišni/a pvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) injženjer/inženjerka energetskih tehnologija.

 

Iz kategorije: Vijesti