Utorak, 23 Rujan 2014 14:13

Počeli radovi na sanaciji rive u Pirovcu vrijedni 1,8 milijuna kuna

Napisao/la: 
Počeli radovi na sanaciji rive u Pirovcu vrijedni 1,8 milijuna kuna

Danas su u Pirovcu počeli radovi na rekonstrukciji dijela obalnog zida u luci Pirovac u vrijednosti 1,8 milijuna kuna. Investitor projekta je Lučka uprava Šibensko-kninske županije, a radove u iznosu od milijun kuna dfinancira Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, 300 tisuća kuna Općina Pirovac i 562.675 kuna Šibensko-kninska županija i Lučka uprava šibensko-kninske županije.

Izvodit će se građevinski radovi na rekonstrukciji obalnog zida u luci Pirovac koja se sastoji u većem dijelu od podmorskog dijela izgrađenog od montažno armirano-betonskih elemenata i nadmorskog dijela od smirenog betona „na licu mjesta“ temeljen na koti -1,00 m.

Dužina obalnog zida je cca 55 metara, te postojeći gat koji se produžuje 15 metara što ukupno iznosi 70 metara nove dužine.

 

Izvođač radova je tvrtka Akropolis d.o.o. iz Splita, a predviđeno trajanje radova je 120 dana. Radove će nadzirati Građevinski projekt d.o.o. Šibenik.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!