Ponedjeljak, 22 Rujan 2014 14:20

Program središnje proslave 23. obljetnice Rujanskog rata

Napisao/la: 
Program središnje proslave 23. obljetnice Rujanskog rata

Središnja proslava obilježavanja 23. obljetnice Spomendana Rujanskog rata održat će se danas,u Šibeniku s početkom u 17 sati kada će izaslanstvo Šibensko-kninske županije predvođeno županom Goranom Paukom i izaslanstvo Grada Šibenika predvođeno gradonačelnikom dr. Željkom Burićem skupa sa izaslanstvima udruga proisteklih iz Domovinskog rata položiti cvijeće i zapaliti svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj u spomen na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu.

Poziv za polaganje vijenaca upućen je predstavnicima policije, vojske, HRM-e, Uredu državne uprave u Šibensko-kninskoj županiji te političkim strankama.

Potom će se u 17.15 sati kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Baldekinu održati komemoracija, nakon koje će u 17.45 sati okupljeni branitelji krenuti u mimohod prema tvrđavi svetog Mihovila (Ulicom Stjepana Radića do Poljane).

Predviđeni dolazak branitelja na tvrđavu sv. Mihovila je u 18.30 sati kada će biti snimljena milenijska fotografija.

Kulturno zabavni program na tvrđavi svetog Mihovila počet će u 19 sati. U programu će nastupiti KUD Kljaci, Klape: Bunari, Mela, More, Skradinke i Adriaticum.

 

FOTO: šibensko-kninska županija.hr

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!