Datum objave: 18. Rujan 2014

Predsjednik Josipović sutra u Primoštenu povodom 60. godišnjice osnivanja DVD-a Primošten

Nina Medić
Nina Medić

Ivo Josipović, predsjednik Republike Hrvatske sutra,  19. rujna , dolazi u službeni posjet Primoštenu povodom jubilarne obljetnice, 60 godina osnivanja i postojanja DVD „Primošten“. Dolazak predsjednika planiran je u 12,00 sati kada će mu ispred vatrogasnog doma u Primoštenu (Kamenar 2) dobrodošlicu poželjeti Stipe Petrina, načelnik Općine Primošten i Josip Jadrijević,  Predsjednik DVD „Primošten“.

Nakon toga od vatrogasnog doma povorka će se uputiti u kapitalni projekt nove Zdravstvene stanice u Primoštenu, a onda u višenamjenski objekt polivalentne zgrade „TRN“ u kojoj su smještene uredske prostorije Općine Primošten i prostori„Bucavca“ d.o.o.; Primošten odvodnje „d.o.o.; Dječjih vrtića Općine Primošten DV „Bosiljak“ te prostor čitaonice i knjižnice“Ante Starčević 1912“ .

Predsjednik Josipović bit će nazočan i na planiranoj Svečanoj Skupštini DVD „Primošten“ koja će se održati u kongresnoj dvorani hotela „Zora – Slava“ u Primoštenu s početkom u 13,15 sati.

Po završetku svečane sjednice i prigodne pauze za ručak , u pratnji domaćina, predsjednik Ivo Josipović u 15,30 sati uputit će se prema Rudini – jezgri starog dijela Primoštena.

Iz kategorije: Vijesti