Datum objave: 09. Rujan 2014

Ukrao autobus i njime udario u razvodnu kutiju: Autobus u potpunosti izgorio

Nina Medić
Nina Medić

Policiji nepoznat počinitelj ukrao je autobus kojim je potom udario u razvodni ormar što je izazvalo požar u kojem je izgorio cijeli autobus, a sve se dogodilo noćas oko 3 sata ujutro u mjestu Rupe.

Kako javlja policija, nepoznati počinitelj je pomoću ključa koji se nalazio u kontakt bravi, autobus  Volvo, u vlasništvu tvrtke iz Šibenika, je stavio u pogon i njime krenuo u vožnju kroz mjesto Rupe Međutim, kada se htio okrenuti na proširenju ceste pri vožnji unatrag udario je u kabelski razvodni ormar pod naponom, što je izazvalo iskrenje prekinutih kablova električne struje, te  je došlo do požara na autobusu. ugostiteljskog objekta, na autobusu

U požaru je autobus u cijelosti izgorio kao i nadstrešnica autobusnog stajališta, dok su na obližnjoj obiteljskoj kući oštećena  stakla, a ukupna nastala šteta je procjena na više desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, a policija provodi izvide s ciljem otkrivanja počinitelja.

 

FOTO: ilustracija

Iz kategorije: Vijesti