Datum objave: 25. Kolovoz 2014

Odbjegli zatvorenik iz zadarskog zatvora u Vodicama se predao policiji

Diana Ferić
Diana Ferić

Ivan Makijenko, 22-godišnjak iz Dubrovnika, koji je prije tri dana pobjegao iz zadarskog zatvora predao se policiji danas popodne nešto prije 19 sati u Vodicama nakon višesatnih pregovora s policijom na tamošnjem rotoru, priopćila je Šibensko-kninska policija.

Zbog Makijenka bio je zaustavljen promet, dok se on naoružan nalazio u svom automobilu i odbijao se predati. Ipak, drama je na kraju okončana bez teških posljedica, a zatvorenik je ponovno uhićen.

 

OBJAVLJENO RANIJE: Policija je u Vodicama, na rotoru, zaustavila promet zbog sumnje da se u jednom od lociranih automobila u nalazi  Ivan Makijenko odbjegli zatvorenik  iz  zadarskog zatvora, potvrdila nam je Marica Kosor, glasnogovornica  PU šibensko – kninske i pregovara se s njima o predaji.  Odbjegli zatvorenik je, po neslužbenim informacijama, naoružan  i  ne želi se tek tako predati. Zbog  toga je zaustavljen promet  Jadranskom magistralom preko Vodica , a promet se i  dalje se preusmjerava preko Srime. Inače, Makijenko je  na svom Facebook  profilu  poručio da se nalazi u  Zagrebu i da će se predati, ali samo u nazočnosti svog odvjetnika, ali se trenutno očito nalazi u Vodicama, u automobilu koji je policija dobro detektirala.

 

 

Iz kategorije: Vijesti