Datum objave: 16. Kolovoz 2014

Proniknite u neraskidive obiteljske veze na radionici na Zlarinu

Diana Ferić
Diana Ferić

Bogato i raznoliko ljeto na Zlarinu dobilo je još jedna zanimljivi i atraktivni sadržaj - radionicu u kojoj ćete naučiti  metodu samorazvoja pod nazivom Obiteljski raspored, a  u kojoj će sudjelovati  u poznati glumac Leon Lučev. Radionica će se održati od 23. do 30 kolovoza.

Čini vam se da stalno stojite na mjestu, da se neke stvari jednostavno ne kreću prema naprijed bez obzira na vrijeme i energiju koju ulažete u postizanje ciljeva. Kao da vas nešto sputava da u cijelosti ispunite sve svoje želje, snove i nadanja. Stalno vam se događaju iste situacije kroz koje se jednostavno ne znate probiti te se vrtite u krug. Proniknite u svoje neraskidive obiteljske veze. Unutar obitelji ne prenosi se samo obiteljsko srebro, nego i sudbine predaka koje utječu i na naše živote”, poručuju organizatori te radionice koju će voditi Vlado Ilić.

“Svojevrsna intuitivna „kazališna“ inscenacija (konstelacija) obitelji one osobe koja želi razriještiti svoj i(li) obiteljski uzrok problema. Pogledajte oko sebe, pogledajte u sebe. Zasigurno ćete pronaći obitelji koje kontinuirano prati „loša sreća“, ili njihovu suprotnost u obiteljima kojima nekako „sve polazi od ruke“. Obiteljski raspored pristupit će tome kao „problemu u obiteljskom stablu“. Ne radi se o nekim neopipljivim, imaginarnim silama, riječ je o vrlo konkretnim energetskim protocima kroz vrijeme. To znači da nismo na milost i nemilost prepušteni stihiji života, nego da svojim postupcima možemo pokrenuti promjene. Riješenje je u nama samima.

Bit obiteljskog rasporeda nije traganje za krivcem. Cilj je shvatiti postojeću skrivenu dinamiku obiteljskih odnosa. Mi nemamo moć promijeniti ono što se već dogodilo, no možemo utjecati na način kako će se odraziti u našem životu. Sudjelovanjem u radionici, postavljanjem predstavnika u uloge članova našeg obiteljskog sistema, vođeni terapeutom uspijevamo zaostale protoke energije svojih predaka uvesti u poredak ljubavi. Time poboljšavamo vlastito stanje i stvaramo povoljne uvjete razvoja za sljedeće generacije”, kaže on.

O začetniku Poretka ljubavi pročitajte vise na http://obiteljski-raspored.hr/o-nama/bert-hellinger/ , a o obiteljskom terapeutu koji će biti zadužena za radionicu na Zlarinu vise pročitajte na http://obiteljski-raspored.hr/o-nama/vlado-ilic/

Za popratne sadržaje pobrinuti će se Martina Rožić, voditeljica joge i glumac Leon Lučev – oboje polaznici radionica konstelacijskog rada. Više o popratnim sadržajima te Leonu i Martini potražite na http://obiteljski-raspored.hr/novosti/

 

 

 

 
Iz kategorije: Vijesti