Datum objave: 26. Srpanj 2014

Nakon Grebaštice i Lozovca, javna rasvjeta postavlja se i u Danilo Birnju

Nina Medić
Nina Medić

Počeli su radovi na postavljanju javne rasvjete u Danilo Birnju kod malonogometnog igrališta. Riječ je o prvoj fazi radova u kojoj je predviđeno postavljanje 21 stupa, a već idući tjedan postavljat će se 25 stupova javne rasvjete na lokaciji prema mjesnoj trgovini, priopćili su Ureda gradonačelnika Grada Šibenika.

Ukupna vrijednost radova je oko 165.000 kuna, a radove izvode tvrtke TEC d.o.o. i obrt Elektro Toni.

Proces izgradnje javne rasvjete u Danilo Birnju okončat će se završnom trećom fazom koja obuhvaća postavljanje još 30 stupova uz glavnu prometnicu.

„U okviru programa izgradnje objekata komunalne infrastrukture smo izgradili javnu rasvjetu u Grebaštici, gdje je uz magistralu položeno 16 stupova, zatim smo u radničkom naselju u Lozovcu u postavili 20 stupova s rasvjetnim tijelima, a nismo zaobišli potrebe ni Gornjih Ercega i Donjih Crljena, kao ni Partizansku ulicu i Ulicu Aleksandra Curavića na Brodarici. Prošli tjedan je postavljena i rasvjeta na igralištu u Raslini. Sve su to dokazi da ova gradska uprava ne zaobilazi niti jedan dio grada i da su nam svi stanovnici Šibenika jednako bitni“, rekao je Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika.

Iz kategorije: Vijesti