Datum objave: 12. Veljača 2014

FOTO: Zbog obilne kiše poplavile garaže na Šubićevcu

Nina Medić
Nina Medić

Obilna kiša koja je tijekom cijele noći padala na šibenskom području uzrokovala je poplave nekoliko garaža u Ćovićevim zgradama na Šubićevcu u ulici Bana Josipa Jelačića 13. Najgore su prošli stanari zgrade 13c gdje je garaža kompletno poplavljena,a  na su na teren rano jutros hitno izašli i vatrogasci JVP Šibenik. Stanari koji su jutros  planirali na posao ići autom zatekli su iznenađenje; auti su bili do pola u vodi.

„Pala je ogromna količina kiše i postojeće pumpe koje su postavljene u garaži jednostavno nisu uspijevale ispumpati tu vodu. U garaži je jutros bilo oko 80 cm vode. Sada nam ne preostaje ništa drugo nego čekati da vatrogasci obave svoje. Obavijestiti smo i osiguranje koje će procijeniti nastalu štetu“, rekao nam je predstavnik stanara Robert Gulin.

Inače, kako doznajemo od stanara, ovo nije prvi puta da nakon jače kiše poplavi garaža u zgradi 13c. U ostalim zgradama šteta je daleko manja.

Vatrogasci će danas očito imati pune ruke posla jer su kako doznajemo tijekom intervencije na Šubićevcu zaprimili još nekoliko poziva zbog poplava.

Iz kategorije: Vijesti