Datum objave: 04. Veljača 2014

Provale i krađe u županiji: Gorivo na meti kradljivaca

Nina Medić
Nina Medić

42-godišnjak iz Knina zatečen je u pokušaju krađe goriva iz kotlovnice jedne tvrtke. Osumnjičeni je 2. veljače u noćnim satima uhvaćen kako s kombi vozilom prevozi nekoliko desetaka kanti s gorivom, a policija je daljnjim istraživanjem utvrdila da je osumnjičeni, ukrao ključeve kotlovnice i od tamo ukrao gorivo u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Gorivo se jučer kralo i u Kistanjama gdje je nepoznati počinitelj provalio u spremnik goriva radnog stroja tvrtke iz Zagreba i ukrao par stotina litara goriva, a ukupna nastala šteta je procijenjena na oko par tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj je iz stana u Šibeniku 90-godišnjaku ukrao novac, a  22-godišnjakinji mobitel vrijedan oko nekoliko tisuća kuna.                 

U Donjem Polju je nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću 82-godišnjaka iz koje ništa nije ukrao,ali je tijekom provale nastala šteta od oko nekoliko stotina kuna

Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska ukradenih predmeta. 

Iz kategorije: Vijesti