Petak, 27 Travanj 2012 02:00

Osnovana Gradska podružnica HSP-a Grada Vodica

Napisao/la: 
Osnovana Gradska podružnica HSP-a Grada Vodica

Krešimir Boršić novi je predsjednik gradske podružnice HSP-a Grada Vodica, imenovan na izbornom  Zboru stranke držanom jučer u Vodicama. Izabrana su i tijela Gradske podružnice i to Izvršni odbor, a ujedno i Predsjedništva Gradske podružnice HSP-a Grada Vodice, koje uz predsjednika Krešimira Boršića, čine dopredsjednici Josip Erceg i Radoslav Juričev Sudac, te Zvonimir Šiljac, tajnik, Miro Tabula, rizničar, i ostali članovi, Ivan Storić, Mihovil Kardum, Ante Šunjerga i Jurica Škarić. Predsjedništvo čine uglavnom mlađi članovi stranke, a predsjednik šibenskog HSP-a Goran Grguričin u priopćenju navodi kako je pri predlaganju kandidata do izražaja došla koncepcija promicanja mlađih uz podršku starijih članova i branitelja iz Domovinskog rata, temeljena na konceptu novog pozicioniranja HSP-a u zajednici. U Nadzorni odbor Gradske podružnice HSP-a Grada Vodice, izabrani su Ivan Storić, Ante Tabula i Anita Gečević.
Predsjednik Krešimir Boršić u obraćanju nakon izbora, ukazao je da je u svom dosadašnjem radu, kao povjerenik podružnice, nastojao stvorili zdrave temelje za daljnje funkcioniranje stranke na prostoru Vodica te obećao da će se posvetiti gospodarskim i socijalnim pitanjima. Pokretač svega će bit mladi ljudi i branitelji, koji su imali viziju drugačijeg života od onoga što se do danas kroz sve vlasti dogodilo. Boršić je naveo da je novoizabranom vodstvu cilj omasoviti članstvo kako bi spremni dočekali iduću izbornu godinu, a ovim Zborom stvoreni su temelji za ozbiljno funkcioniranje HSP-a u Vodicama.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!