Petak, 27 Travanj 2012 02:00

Vidović nezadovoljan tijekom radova na Banju

Napisao/la: 
Vidović nezadovoljan tijekom radova na Banju

Zbog nezadovoljstva dosadašnjim intenzitetom radova na izgradnji sportsko - rekreacijskog centra Banj zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika Franko Vidović sazvao je jutros hitnu koordinaciju predstavnika izvođača radova, nadzora i investitora na samoj lokaciji.
Na koordinaciji koja se održala na plaži Banj sudjelovali su zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika Franko Vidović, Damir Lasinović, kao glavni projektant i nadzorni inženjer , pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti Josip Živković, te inženjer gradilišta i predstavnik tvrtke Minigradnja iz Vodica Mario Ercegović.
Zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika Franko Vidović tražio je ozbiljniji pristup izvođenju radova kako u mehanizaciji, tako i u ljudstvu, s obzirom na vremenski rok do kojeg prva faza mora biti gotova. Predstavnik izvođača obvezao se da će Minigradnja, temeljem zahtjeva Grada odmah reagirati, te će se pristupiti značajnijem izvođenju radova na izgradnji plaže Banj već od ponedjeljka.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!