Četvrtak, 26 Travanj 2012 02:00

FOTO: Vatrogasci i mladi SDP-a čistili tvrđavu sv. Ivan

Napisao/la: 
FOTO: Vatrogasci i mladi SDP-a čistili tvrđavu sv. Ivan


Akciju čišćenja tvrđave sv. Ivan  organizirali su danas članovi Javne postrojbe Šibenik i Odjela za komunalne djelatnosti Grada Šibenika, a u uređenju okoliša pomogli su im članovi Foruma mladih SDP-a.
Akcija se, prema riječima mladih SDP-ovaca, već duže vrijeme planirala, no zbog vremenskih neprilika počela je tek danas. „Prostor tvrđave nakon nestručnih i neodgovornih „radova“ neovlaštene osobe, ostao je onečišćen i zapušten“, ističu u priopćenju mladi SDP-ovci, aludirajući na rad članova Udruge "Šibenik, grad djece",  koji su zadnjih godinu dana uređivali okoliš tvrđave u sklopu projekta javnih radova. 
Vatrogasci, komunalci i mladi danas su skupili i prenijeli veću količinu otpada nastalog sječom stabala i obrađivanjem zelenih površina, kojeg su potom spaljivali.
Akcija se nastavlja i sutra od ranih jutarnjih sati kada će se provesti završna faza čišćenja preostalog otpada, a članovi Foruma mladih pozivaju i sve građanke i građane Šibenika, posebno mlade, da im se priključe sutra na tvrđavi sv. Ivana od 8 sati ujutro.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!