Ponedjeljak, 23 Travanj 2012 02:00

Humanitarni malonogometni turnir šibenske policije

Napisao/la: 
Humanitarni malonogometni turnir šibenske policije

Policijska uprava Šibensko-kninska u suradnji s regionalnim klubom Ipa Šibenik i općim sindikatom PU Šibensko-kninske, sutra s početkom u 15 sati organizira humanitarni malonogometni turnir s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za liječenje teško oboljelog policijskog službenika Branka Mikelića.

Turnir će se održati u sportskom centru Marinko Kardum u Mandalini na otvorenom betonskom i zatvorenom igralištu s umjetnom travom. Igrat će se na „male branke“ četiri na četiri, a kotizacija po ekipi je 100 kuna.

Turnir je podijeljen u tri kategorije: Unutar ustrojstvenih jedinica policijske uprave, Veteranski turnir starijih od 35.godina i Seniorski turnir

Nagrade za sve kategorije su medalje koje će se dodijeliti za 1., 2. i 3 mjesto, a iz Policije poručuju da na turniru mogu sudjelovati sve profesionalne i amaterske nogometne ekipe unutar Šibensko-kninske županije.
Nakon završetka turnira u Mandalini održat će se svečana dodjela medalja i skromna zakuska.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!