Četvrtak, 19 Travanj 2012 02:00

Privremena regulacija prometa u Njivicama

Napisao/la: 
Privremena regulacija prometa u Njivicama

Zbog izvođenja građevinskih radova- rekonstrukcije vodovodne i kanalizacijske mreže i uređenja kolnog pristupa za trgovački centar „Supernova“, u gradskoj četvrti Njivice promet će privremeno biti reguliran od sutra, 20. travnja do kraja izvođenja radova zaključno s 8. svibnja, javljaju iz Gradske uprave.
Rekonstruirat će se dijelovi ulica Ivana Meštrovića, Put Vida i nerazvrstane prometnice u toj gradskoj četvrti, a za navedene radove, čije izvođenje je planirano u dvije faze zaključno s 8. svibnja, izdane su potvrde glavnog projekta.
Radovi ove II fazi podrazumijevaju radove u Ulici Ivana Meštrovića (ulaz u grad “Čvor Njivice”) te u dijelu Ulice Put Vida. Radi sigurnog i nesmetanog odvijanja radova mora promet se mora obustaviti na način da će sada ulaz u grad biti moguć na čvoru Meterize. Pristup za objekt „Supernova“ i dio ulice Put Vida za vrijeme izvođenja radova omogućit će se preko gradilišta iza trgovačkog centra.
O navedenim izmjenama regulacije prometa Grad Šibenik je izvijestio Policijsku upravu Šibensko-kninsku, Hrvatske ceste i Županijsku upravu za ceste.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!