Datum objave: 03. Travanj 2012

Budući planinari, oglasite se!

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Hrvatski planinarski klub Sv. Mihovil organizira treću Opću planinarsku školu namijenjenu svim planinarima, izletnicima i ljubiteljima prirode i planina, te je temelj za škole i tečajeve iz planinarskih specijalnosti poput alpinizma, speleologije i vodičke službe.
Učenje o planinarenju počinje 17. travnja u 19 sati u prostorijama kluba, a u školu se mogu upisati članovi bilo kojeg planinarskog društva, koji su tjelesno i zdravstveno sposobni za savladavanje planinarskih napora.
Polaznici će o planinarenju učiti u teoriji i praktično, na izletima tijekom vikenda, a dobit će osnovno obrazovanje iz planinarstva kako bi se znali sigurnije kretati u planini i bolje snaći u slučaju nezgode.
Cijena je 200 kn, a uključuje nabavku pomoćnog užeta od 3 metra, neophodnog za vježbe u planinama, priručnik iz planinarstva i CD s fotografijama i skriptama.
Voditeljica škole je iskusna planinarka Marica Mihaljević kod koje možete dobiti sve informacije o upisima u školu na mobitel 098/739-375, na web stranici Društva ili osobno u prostorijama kluba na adresi Put tvornice 33 četvrtkom od 20 sati. Podsjetimo, broj polaznika je ograničen.

Iz kategorije: Vijesti