Datum objave: 25. Ožujak 2012

Snima se spot za pjesmu „Anđeli bez krila“

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Udruga žena Sveti Antun u suradnji s eminentnim glazbenicima i tekstopiscima ovih dana u Bačulovim dvorima kod Primoštena snima spot za pjesmu „Anđeli bez krila.“ Pjesma i spot najavljuju veliki humanitarni koncert koji će se održati 3. lipnja na stadionu na Šubićevcu gdje će nastupiti najveća hrvatska estradna imena, a sav prihod bit će namijenjen djeci s malignim oboljenjima.
Tekst pjesme napisao je mladi vatrogasac Josip Jadrijević, stihove uglazbio šibenski glazbenih Luka Cvetić koji će pjesmu i otpjevati zajedno s mladom modnom blogericom Marijom Chiarom Matić, Ićom Sikirićem i klapom Kanela. Posebne gošće u pjesmi bit će dvije šibenske djevojčice Laura Perica i Mia Gulin.
„Ovih dana radimo 100 na sat, potrebno je u detalje organizirati snimanje spota koji će se vrtiti na radio postajama i glazbenim tv emisijama i tako najaviti koncert u lipnju. Očekujemo dupkom pun stadion na Šubićevcu, trenutno pregovaramo s hrvatskim estradnjacima. Ne želimo još izlaziti s imenima, no mogu vam reći da je svoj dolazak potvrdilo 20-ak najvećih hrvatskih glazbenih zvijezda“, kazala nam je predsjednica Udruge Ana Rizvić Čirjak koja, zajedno s 30-ak istomišljenica, svaku sekundu svog vremena koristi kako bi pomogla djeci s malignim oboljenjima i njihovim obiteljima.

Iz kategorije: Vijesti