Ponedjeljak, 12 Ožujak 2012 01:00

Općina Kistanje dobit će načelnika tek za dva tjedna

Napisao/la: 
Općina Kistanje dobit će načelnika tek za dva tjedna

Tko je novi načelnik Kistanja znat će se tek u drugom krugu izbora u kojemu će se za dva tjedna nadmetati Goran Reljić iz SDSS-a i Roko Antić iz HDZ-a budući da na prvom krugu izbora održanom u nedjelju niti jedan kandidat nije dobio natpolovičnu većinu glasova.
Kandidat SDSS-a Goran Reljić dobio je 47,84 posto glasova, kandidat HDZ-a Roko Antić 21,98 posto, nezavisni kandidat Marko Kardum 14,93 posto, a kandidat SDP-a Momčilo Grčić 13,87 posto glasova. Za dva tjedna održat će se drugi ponovljeni krug izbora za načelnika Općine Kistanje u kojem će se natjecati kandidat SDSS-a Goran Reljić i kandidat HDZ-a Roko Antić – izvjestila je predsjednica općinskog Izbornog povjerenstva Ana Jeleč Pecirep, a prenosi kninski portal Huknet.
Od ukupno 5.054 birača na području Općine Kistanje na izbore održane u nedjelju odazvalo se 1.932 birača ili 35,65 posto.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!