Datum objave: 20. Travanj 2015

FOTO Prijavite se u školu sportskog penjanja i otkrijte zašto je to trenutno najbrže rastući sport

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Sportsko penjački klub Teton Šibenik osnovan je prije godinu dana kao prvi sportsko penjački klub na prostoru grada. Pokrenut je s ciljem da se široj javnosti približi sportsko penjanje po stijenama a trenutno broji 20ak članova. Radi se o trenutno najbrže rastućem sportu, a kako bi se što više Šibenčana upoznalo i okušalo u penjanje po stijenama  iz SPK Teton pozivaju sve zainteresirane u svoju Školu sportskog penjanja. To je treća škola u nizu koju organiziraju iz Tetona a do sada je istu uspješno završilo 16 polaznika. 

"U školu penjanja pozvani su i dobrodošli svi. Nema ograničenja po ni jednim kriterijima. Škola je odlična prilika da se što više ljudi posveti sportu i radu na svom tijelu, a usput se može naučiti i dosta interesantnih stvari." priča nam Pere Županović predsjednik kluba. Škola počinje 22.04. i trajat će 5 tjedana. Održavat će se vikendima a uključivat će kako praktični tako i teorijski dio. Lokacije za penjanje bit će u okolici Šibenika i Splita. Školu vode dva licencirana instruktora sportskog penjanja a svaki polaznik za uspješan završetak tečaja dobiva i diplomu Hrvatskog planinarskog saveza. 

"Pozivamo sve da nam se priključe u Školi jer je to jedan prvenstveno interesantan sport, bez nekih velikih šansi za ozlijede, a druženje u prirodi na svježem zraku je samo još jedan dodatan plus" kaže nam Pere. Prijaviti se možete tako da pošaljete ime, prezime i broj mobitela na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a za sve info možete kontaktirati Hrvoje 097 600 6664 ili  Pere 091 592 1998. Cijena Škole sportskog penjanja iznosi 600 kuna, a Facebook fanpage SPK Teton potražite OVDJE

 

Iz kategorije: Sport