Datum objave: 30. Ožujak 2015

FOTO Mlade gimnastičarke GK Šibenik vratile se iz Zagreba s Ledo cupa sa zlatnim odličjima

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Proteklog vikenda Gimnastički klub Šibenik - Dalmacija sudjelovao je u Zagrebu na Međunarodnom natjecanju po nazivom „Leda cup 2015“ u ritmičkoj gimnastici, na jednom od najvećih turnira u ovom dijelu Europe.

Na natjecanju je sudjelovalo oko 200 natjecateljica iz, Slovenije, Srbije, Češke, Mađarske, Bugarske, Meksika, Ukrajine, Rusije, Engleske, Bosne i Hercegovine...Boje Kluba uspješno su predstavile: Gabriela Jakovljević, Karla Jakovljević i Iva Mihaljević. Nakon Kupa hrvatske – regije Jug , ritmičarke GK Šibenik - Dalmacije i na međunarodnoj sceni su pokazale kao su u iznimnoj formi i kako se beru plodovi napornoga rada. Najviše bodova za odlično odrađenu vježbu zaslužila je KARLA JAKOVLJEVIĆ osvojenim 1. mjestom i zlatnom medaljom u vježbi s trakom i brončanom medaljom u vježbi s loptom. GK Šibenik - Dalmacija može se pohvaliti s još jednim postoljem jer je IVA MIHALJEVIĆ osvojila dvije srebrne medalja, jedno srebro za vježbu s vijačom i drugo srebro za vježbu s trakom. 

Uspješne ritmičarke bile su odlično vođene trenericom Nenom Tešulov. Za Gimnastički klub Šibenik- Dalmacija slijedi najuzbudljiviji dio sezone i zaista nema predaha jer su na redu sudjelovanja na atraktivnim međunarodnim turnirima u Mađarskoj, Ljubljani, Beogradu, Mariboru , Budvi te državno prvenstvo. 

Iz kategorije: Sport