Datum objave: 28. Kolovoz 2014

Društvo sportske rekreacije Forca Šibenik poziva sve rekreativce na drugi šibenski triatlon

Nina Medić
Nina Medić

Društvo sportske rekreacije "Sport za sve" 08 Forca Šibenik organizira drugi po redu šibenski triatlon „Tutaforca“ koji će se održati ovu nedjelju, 31. kolovoza, a posebnost ovogodišnjeg triatlona da će trkača dionica ići preko tvrđave sv.Mihovila.

„Triatlon uključuje tri discipline; plivanje, biciklizam i trčanje, a prijaviti se mogu svi, bez obzira na dob ili spol. Triatlon starta u nedjelju u 17 sati na mulu Krke, odakle kreće i završava plivačka dionica duga 920 metara. Nakon toga, također kod mula Krke sudionici se penju na bicikle. Biciklistička dionica duga je 18 kilometara, ide preko Solarisa i Zablaća prema centru grada opet do mula Krke. najatraktivnija trebala bi biti trkača dionica koja će prolaziti samom gradskom jezgrom te preko tvrđave sv. Mihovila“, najavio je na današnjoj press konferenciji Tomislav Travčić, predsjednik društva sportske rekreacije "Sport za sve" 08 Forca Šibenik.

„Naše društvo u godinu dana uspjelo je izazvati popriličan interes građana koji se žele baviti rekreacijom i stoga se nadamo kako će ovogodišnji triatlon biti još bolji i izazvati još veći interes. Želja nam je da nas podrži što veći broj ljudi, a oni koji ne žele sudjelovati u samom triatlonu mogu nam dati podršku na neki drugi način“, kazao je Toni Skelin, jedan od članova Društva sportske rekreacije 'Sport za sve'.

U Društvu naglašavaju kako im je osim promocije sporta, bitna i promocija kulturne grada Šibenika i kako se nadaju da će takve manifestacije oživjeti gradsku jezgru, a cijeloj sportskoj priči dati novu dimenziju.

Cijela manifestacija započinje u 16 sati u caffe baru S Naomi. Prijaviti se možete na facebook stranici Društva, zatim na mobitel: 098 13 545 85 ili 095 863 44 95 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Pojedinačna kotizacije iznosi 70 kuna, a ako se želite prijaviti za ekipno sudjelovanje, kotizaciju ćete platiti 150 kuna.

Prva tri sudionika koji stignu na cilj dobit će i prigodne nagrade. „Prepoznajte forcu u sebi“, poručuju iz Društva Forza. 

Iz kategorije: Sport