Datum objave: 15. Travanj 2014

Kapetan Kartelo u zadnji čas spasio Narančaste od poraza

Nina Medić
Nina Medić

Nogometaši Šibenika u derbi susretu 3. HNL lige na Šubićevcu nisu uspjeli pobjediti vodeću momčad, Imotski. Dvoboj dva najbolja kluba treće lige završio je tako bez pobjednika, konačnim rezultatom 1:1. 

Domaći su raspoloženo otvorili susret pogodivši vratnicu već u prvim minutama igre, a u uvodnom dijelu utakmice imali su još nekoliko dobrih prilika, ali je mreža Imoćana ostala netaknuta. Ostatak prvog poluvremena protekao je u terenskoj inicijativi Šibenčana, ali bez izglednih prilika. Gosti su se dobro branili ali nisu ozbiljnije zaprijetili vrataru narančastih Slavici.

Drugo poluvrijeme nastavljeno je u istom tonu, sve dok gosti nisu poveli iz prve prilike u 63. minuti pogotkom Ante Majstorovića nakon ubačaja iz prekida. Nakon primljenog pogotka Šibenčani su zaigrali otvorenije iako nisu stvorili previše prilika, a one što su stvorili obranio je danas odličan vratar Imotskog Tomislav Duka.

Kad su već svi mislili da će Narančasti pretrpiti domaći poraz u posljednjoj akciji na utakmici, duboko u sudačkoj nadoknadi kapetan Šibenika, Marko Kartelo glavom je izjednačio za konačnih 1:1.

Ovim ishodom Imotski je zadržao vodeću poziciuj i tri boda prednosti ispred HNK ŠIbenika.

 

Iz kategorije: Sport