Datum objave: 27. Rujan 2011

Neven Spahija: Rano je za moj povratak u Hrvatsku

Diana Ferić
Diana Ferić

Neven Spahija sa svojom je momčadi Fenerbahčea stigao u Zagreb gdje će danas odigrati pripremnu utakmicu protiv hrvatskog prvaka, prenosimo s Index.hr-a.  Posjetio je s nekolicinom igrača  KK Rudeš, klub u kojem odnedavno obnaša funkciju potpredsjednika. 
KK Rudeš je godinama bio Cibonina filijala, ali nakon prekida suradnje odlučili su sami krenuti u proizvodnju igrača. Želja je stvoriti stabilnog prvoligaša sa jednim od najboljih omladinskih pogona. Mlađe generacije kluba imale su priliku fotografirati se sa Spahijom, Bojanom Bogdanovićem i još nekoliko igrača turskog prvaka.

"Nisam prekinuo odnos sa hrvatskom košarkom. Želim svojim iskustvom pomoći mladim igračima, ali još uvijek je rano za moj povratak u Hrvatsku", rekao je Spahija koji i dalje ne želi detaljnije komentirati situaciju oko hrvatske reprezentacije:

"Prerano je da bih išta govorio o toj temi. Trebamo pustiti Savez da radi, da se sve slegne i onda rezimira. Uostalom, nisam niti gledao utakmice Hrvatske na Eurobasketu, u Turskoj su prenosili samo njihovu reprezentaciju", kaže hrvatski stručnjak odbijajući upite o svom mogućem angažmanu na mjesto hrvatskog izbornika.

Iz kategorije: Sport