Datum objave: 30. Prosinac 2018

Krkaši dodijelili nagrade i priznanja najuspješnijima i počastili se na kraju dobre godine

Krkaši dodijelili nagrade i priznanja najuspješnijima i počastili se na kraju dobre godine
Diana Ferić
Diana Ferić

Dodjelom priznanje za osvajanje naslova pobjednika Hrvatskog veslačkog kupa i pehara članovi VK Krka i održavanjem redovne Skupštine članovi VK Krka zaokružili su ovu za njih uspješnu godinu. Priznanja su dobili članovi posade četverca „bez“ JMA: Kristijan Papak, NinoPerišić, Lovre Klarin i Jerko Radovčić, te četverca „bez“ JMB: Bruno Petković, Mario Budimir, Mate Papak i Filip Gligić.
Pehare Veslačkog saveza Dalmacije za osvojene medalje na Hrvatskom veslačkom prvenstvu zaslužili su Matej Krnić i Filip Matešić (2X KMA), Kristijan Papak i Jerko Radovčić (2-JMA), Kristijan Papak, Jerko Radovčić, Lovre Klarin i Josip Cigić (4XJMA), te Bruno Petković, Mario Budimir, Mate Papak, Filip Gligić i Sara Slugan (4+JMB).

Na sjednici su članice i članovi Kluba s pravom glasa, među ostalim, jednoglasno prihvatile/i Izviješće o financijskom poslovanju Kluba u prethodnoj godini, te izglasale/i Financijski plan i Plan i program rada za 2019. godinu. Prihvaćeno je i Izviješće glavnog trenera Klubagosp. Milana Radečića o sportskim rezultatima posada Kluba ostvarenim u godini na izmaku. Uz Izviješće glavnog trenera, kao svojevrsne najave za očekivanja u narednoj godini, okupljeni su imali priliku pogledati i snimke (Youtube – 2018 World Rowing Junior Championships) utrka Jerka Radovčića i Kristijana Papka u četvercu „sa“, te Nina Perišića u četvercu „bez“, sa Svjetskog prvenstva održanog u kolovozu u Račicama (Češka).

Po završetku sjednice, kao što to već lijepa krkaška tradicija nalaže, u taverni „Kula“ upriličen je prigodni domjenak za sve nazočne članice i članove.

 

Iz kategorije: Sport