Datum objave: 11. Veljača 2018

GKK Šibenik pobijedio Jazine na Baldekinu i lakše nego se očekivalo

GKK Šibenik pobijedio Jazine na Baldekinu i lakše nego  se očekivalo
Diana Ferić
Diana Ferić

GKK Šibenik saladao je sinoć na Baldekinu KK Jazine iz zadra rezultatom 89 : 75, lakše nego što se očekivalo pa je u jednom trenutku razlika u koševima bila i 24 koša. Šibenčani su tako stigli do još jedne pobjede na domaćem terenu, sveukupno 12. u ovoj sezoni.

U sportskoj dvorani Baldekin u 16. kolu HT Premijer lige odigrala se utakmica između GKK Šibenik i KK Jazine Arbanasi. Šibenčani od početka pokazuju da su kvalitetnija momčad, što ne govori samo njihova današnja igra već i samo stanje na tablici. Trenutno zauzimaju treće mjesto s omjerom 12-3, dok su Jazine na dvanaestom mjestu sa samo dvije dobivene utakmice, pise portal Crosarka.

 

Prva četvrtina završava vodstvom od plus sedam za momčad Šibenika (23:16). U sljedećih deset minuta ta razlika se penje na plus 11. Šibenčane predvodi Domagoj Bašić s ubačenih 11, dok u redovima Jazina vlada Franko Kaštropil s ubačenih 10 poena. Na predah se odlazi rezultatom 46:35.

 

U trećoj četvrtini Šibenik nastavlja svoj niz. Ivan Mileković četvrtinu otvara tricom. Domaćini postaju opušteniji, lopta pokretljivija a kreacije u napadu bolje. 30 sekundi prije kraja četvrtine momčad Šibenika ima velikih 20 poena prednosti, ostavljajući Jazine bez ikakve nade za povratkom u utakmicu. U samu završnicu ulaze rezultatom 72:51.
Posljednju četvrtinu Šibenik ostaje nezaustavljiv pa bez ikakvog problema dolazi do pobjede. Konačan rezultat je 89:75.

FOTO: Ante Baranić

 

Iz kategorije: Sport