Srijeda, 06 Prosinac 2017 11:53

Prestižna nagrada Hrvatskog karate saveza stigla još jednom članu KK "Osvit 1971"

Napisala: 
Prestižna nagrada Hrvatskog karate saveza stigla još jednom članu KK "Osvit 1971"

Dragan Zorica iz Karate kluba “Osvit 1971” dobio je ove godine prestižnu nagradu za “Nesebičan doprinos i zasluge za razvoj Hrvatskog karate sporta” koju svake godine dodjeljuje Hrvatski karate savez pojedincima koji su zaslužni za razvoj karatea u Hrvatskoj.

 

Dragan Zorica karateom se počeo baviti od sredine 80-tih godina prošlog stoljeća pa do današnjih dana. Početkom domovinskog rata aktivno sudjeluje u obrani domovine te postaje instruktor borilačkih vještina u Specijalnoj policiji.

Trenutno je zapovjednik Interventne policije u Šibeniku i jedan od trenera u Karate klubu “Osvit 1971” gdje svoje veliko znanje i iskustvo prenosi na mlađe naraštaje.

Nagradu je primio iz ruku legendarnog svjetski poznatog karatista Vjekoslava Šafranića i predsjednika Hrvatskog karate saveza Stjepana Čelana.

Tu nagradu je 2015. godine je dobio je još jedan član Karate kluba “Osvit 1971” Ante Tanfara bivši reprezentativac u karateu i trener mnogih sportašica i sportaša.
 

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!