Nedjelja, 26 Studeni 2017 12:14

Šibenski nogometni savez svoj glas daje Davoru Šukeru

Napisala: 
Šibenski nogometni savez svoj glas daje Davoru Šukeru

Izvršni odbor Šibensko-kninskog nogometnog saveza jednoglasno je odlučio da će na izborima na novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza svoj glas dati Davoru Šukeru.

Uoči sjednice na Šubićevcu je svog program prezentirao drugi kandidat, Dario Šimić, ali to mu nije pomoglo da pridobije povjerenje. Šukerov program prezentirao je aktualni dopredsjednik HNS-a Ante Kulušići za njega dobio potporu. Predsjednik NSŽŠK Željko Dulibić je novinarima kasnije objasnio da im je Šuker još obećao da će u naredne četiri godine dobiti 100.000 eura za infrastrukturu.

 

Situaciju je za Večernji list  prokomentirao i Mario Stanić koji je u Šimićevom stožeru.

- Ako su svi zadovoljni ovakvim stanjem i ako je ovo nastavak nekakve agonije koja traje dugi niz godina, onda smo mi došli ponuditi nekakva rješenja. Mi smatramo, a mislimo da je to mišljenje cijele hrvatske javnosti, da je nogomet na aparatima. Na koncu, to je rekao i Mišković prije mjesec dana u svojoj izjavi, da stremimo k amaterizmu. Mi smo kroz naš program jasno argumentirali nekakve stvari u kojem smjeru treba ići. Ali, najvažnije je vratiti povjerenje. Zašto? Kad bude pozitivno ozračje počinju klijati mnoge druge želje. Mi smo zagovarali i da treba decentralizirati savez, ne može Zagreb biti centar moći i držati polugu moći - rekao je Stanić.


 

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!