Datum objave: 27. Listopad 2017

Policija na oprezu:Funcuti pozivaju danas sve na Baldekin, stižu i Torcidaši

Policija  na oprezu:Funcuti pozivaju danas sve na Baldekin, stižu i Torcidaši
Diana Ferić
Diana Ferić

"Idemo za naš grad, za naše ljude!!Gazi gubu! Diži sve!!", napisali su Funcuti na svojoj Facebook stranici pozivajući navijače na večerašnju utakmicu na Baldekinu između košarkaša Šibenika i Splita.

Poziv im je uputio i njihov član Igor Anaković kojeg su pripadnici Torcide teško ozlijedili prije dva dana na Starom pazaru uoči susreta Šibenika i Hajduka na Šubićevcu.

„S obzirom na događaj koji se desija u sridu,mogu slobodno reći 'ŠTO NAS NE UBIJE,OJAČA NAS!',stoga nema posustajanja i danas bez obzira što ja nemogu bit s vama želim da SVI dođete na košarkaški susret u dvoranu i dokažete da nas ništa ne može slomiti!
SVI NA BALDOS!!!!!!“, stoji na njegovom Facebook profilu.

Budući da Torcidaši stižu u Šibenik i na večerašnju utakmicu između GKK Šibenika i Splita policija poduzima pojačane mjere sigurnosti. Na to su primorani zbog teških izgreda koji su se dogodili uoči, na i nakon nedavne utakmice između HNK Šibenik i HNK Hajduka. Tada je zbog raznih kaznenih djela i prekršaja uhićeno više desetaka navijača, a 59 pripadnika Torcide je kazneno prijavljeno zbog kršenja zakona o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima, Skupina od 30 pripadnika Torcide, koji su nakon napada na Funcute na Starom pazaru zadržani kod pritvorskog nadzornika još je na ispitivanju u šibenskom Općinskom državnom odvjetništvu.

FOTO:arhiva

Iz kategorije: Sport