Petak, 24 Ožujak 2017 09:13

Četristo sudionika dio je subotnje regate Kup Dalmacije 2017 koja se održava u šibenskom akvatoriju

Napisao: 
Četristo sudionika dio je subotnje regate Kup Dalmacije 2017 koja se održava u šibenskom akvatoriju

Šibenik je domaćin veslačkog natjecanja, regate za Kup Dalmacije 2017 koja će se održati u subotu, 25. ožujka, s početkom u 9 sati.


Regatu zajednički organiziraju Veslački klub Krka iz Šibenika, Veslački savez Dalmacije te Hrvatski veslački savez. Računa se da bi regata mogla okupiti oko 400 sudionika iz svih dalmatinskih klubova od tog broja 302 veslača i veslačice raspoređeni su u 24 discipline, a broji se 186 posada od najmlađih (kadeti B) do seniora.

 

- Kraj navedenog natjecanja, odnosno ulazak u cilj seniorskog četverca kao 36. utrke po programu, predviđamo do 13 sati istog dana. Natjecanje će se održati u akvatoriju šibenske luke - poručuju iz trofejnog šibenskog kluba.


Za što bolju atmosferi tijekom održavanja regate, organizatori se nadaju i pomoći publike koja će posade bodriti sa šibenske obale te će tako dati svoj obol popularizaciji sportskog veslanja u Krešimirovom gradu.

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!