Nedjelja, 12 Ožujak 2017 18:59

Šibenski dvojac u reprezentaciji na vaterpolskom spektaklu koji se se očekuje u Vukovaru

Napisao: 
Šibenski dvojac u reprezentaciji na vaterpolskom spektaklu koji se se očekuje u Vukovaru

Šibenski vaterpolist, Antonio Petković, igrač s olimpijskim srebrom iz Rija, ponovno je uvršten na popis reprezentativaca koje vodi još jedan Šibenčanin, Ivica Tucak. Oni će sudjelovati u pravom vaterpolskom spektaklu koji se očekuje u Vukovaru se u utorak, 14. ožujka.

 

Na novootvorenim bazenima odigrat će se vaterpolska utakmica 5. kola FINA Svjetske lige, te će u bazen uskočiti hrvatska i francuska vaterpolska reprezentacija.

 

Biti će to prva utakmica koju će jedna hrvatska reprezentacija odigrati u Vukovaru od postojanja Hrvatske države. Tom prigodom svoj dolazak i podršku vaterpolskoj reprezentaciji dati će i sami državni vrh koji se očekuje na tribinama, gdje će s ostalim navijačima u već rasprodanoj utakmici bodriti hrvatske vaterpoliste.

 

Ujedno, osim sportskog karaktera i fenomenalnog vaterpolskog duela, zajedno s reprezentativcima Francuske vaterpolske reprezentacije hrvatski će vaterpolisti odati počast i prisjetiti se i kako je tijekom Domovinskog rata svoj život u Vukovaru dao i jedan dragovoljac francuske nacionalnosti Jean-Michel Nicolier, kao i mnogi njegovi suborci.

 

Izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis reprezentativaca na koje računa na toj utakmici:


1. Marko Bijač
2. Ivan Marcelić
3. Andro Bušlje
4. Marko Macan
5. Ivan Buljubašić
6. Luka Lončar
7. Ivan Krapić
8. Sandro Sukno
9. Luka Bukić
10. Anđelo Šetka
11. Antonio Petković
12. Maro Joković
13. Javier Garcia


Stručni stožer čine:


• Ivica Tucak
• Pero Kuterovac
• Damir Luketić
• Igor Pezelj

 

Izravan televizijski prijenos utakmice moći će se pratiti na HRT 2 u 18 sati. 

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!