Datum objave: 10. Ožujak 2017

Spoj ugodnog s korisnim: Polaznicima dječjeg vrtića Žižula u Ražine stigli nagrađivani sportaši

Šibenik News
Šibenik News

Članovi taekwondo kluba 'Juraj Dalmatinac' iz Šibenika obradovali su mališane dječjeg vrtića Žižula u Ražinama. Učinili su to, kako poručuju iz kluba, na poziv trenera Jose iz vrtića te na poziv vršnjaka, ujedno polaznika vrtića i teta koje tamo rade, a sve u sklopu projekta 'Sportovi u mom gradu' koji se provodi u DV Žižula.

 

 

- Klub Juraj Dalmatinac ima dosta natjecatelja i velik broj osvojenih medalja do sada, a njihov najmlađi natjecatelj je August Lambaša koji ima samo 5 godina i već godinu i pol borbenog staža. August je također polaznik vrtića Žižula. Uz njega na demonstraciji su bili i ostali osvajači medalja: Karla Drašković, Tereza Berač, Ira Lambaša, Andrija Vlahov, Nora i Lana Lokas, Rina Perak i drugi - kažu iz kluba čiji su članovi, veliki i mali demonstrirali osnove olimpijskog sporta kojim se bave.

 

 

- Tako su oni tamo prikazali način treniranja, demonstrirali borbe, pokazali opremu koju koriste, te su pozvali njih i sve one koji to žele da im se priključe na treninzima, te ih uputili na posjet našim web stranicama i Facebook profilu gdje mogu pronaći sve potrebne informacije - pojašnjavaju članovi nagrađivanog kluba. 

Iz kategorije: Sport