Datum objave: 03. Ožujak 2017

Grad Vodice sufinancira kupnju kombija vodičkim košarkašicama

Grad Vodice sufinancira kupnju kombija vodičkim košarkašicama
Šibenik News
Šibenik News

Grad Vodice sufinancirat će nabavu putničkog kombi vozila za potrebe Ženskog košarkaškog kluba Vodice sa 110.000,00 kuna.

 

- Ovaj se Klub već nekoliko uzastopnih godina ističe svojim sjajnim rezultatima u više dobnih skupina i to ne samo na lokalnoj već i na državnoj razini. Vodičke kadetkinje već su tri uzastopne godine prvakinje Hrvatske, dok su njihove mlađe kolegice bile treće na Juniorskom prvenstvu Hrvatske prošle godine - podsjećaju iz gradske uprave.

 

Odličan rad već od malih nogu daje izvrne rezultate, pa je Klub kroz godine iznjedrio i nekoliko reprezentativki: Barbaru Vunić, Petru Bašić, Brunu Obratov, Zrinku Ivas, Lorenu MIhić, Luciju Skorić, a Josipa Silov i Anet Mrdalj svoju sportsku kvalitetu danas dokazuju u prvoligaškim klubovima u Splitu i Šibeniku, dok s Josipa Ivas otisnula i izvan granica Lijepe Naše, u Italiju.


Unutar kluba djeluje Škola košarke koja trenutno okuplja oko tridesetak najmlađih članica, dok je registriranih košarkašica 45 koje će, nadaju se u Klubu nastaviti nizati dosadašnje vrijedne uspjehe.

 

Prepoznajući veliki rad i zalaganje, a kako bi još više doprinijeli razvoju Kluba i olakšali putovanja košarkašica na treninge, pripreme i natjecanja, Grad Vodice će sufinancirati kupnju, njima toliko potrebnog kombi vozila.
 

Iz kategorije: Sport