Četvrtak, 22 Prosinac 2016 10:12

Šibenskim karatašima priznanje gradonačelnika Burića za ovogodišnje uspjehe

Napisao: 
Šibenskim karatašima priznanje gradonačelnika Burića za ovogodišnje uspjehe

U povodu ostvarenih izvrsnih rezultata na Prvenstvu Hrvatske u karateu, održanom proteklog vikenda u Rijeci, gradonačelnik Grada Šibenika dr. Željko Burić primio je danas članice Karate kluba Šibenik, trenera Ivana Zoričića i predsjednika Kluba Nikolu Mihaljevića.

 

- Iskrene čestitke na vašem uspjehu koji je još jedan pokazatelj kako individualni i, uvjetno rečeno, mali sportovi u Hrvatskoj, pa tako i u Šibeniku, bilježe sjajne rezultate-  kazao je ovom prilikom gradonačelnik Željko Burić poželjevši karatašima sve najljepše u povodu nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana.

 

Juniorska ekipa Karate kluba Šibenik, u sastavu Petra Čatlak, Bruna Cvitanović i Marta Dulibić, na Prvenstvu Hrvatske osvojila je naslov državnih viceprvakinja, a mlade sportašice kući su se vratile i s tri pojedinačne medalje.

 

- Ove godine osvojili smo ukupno sedam državnih medalja što nas svrstava u sam vrh karatea u Hrvatskoj. Ulaskom u olimpijsku obitelj karate postaje sve zahtjevniji sport i sve je teže osvojiti medalje na svim razinama zbog čega su uspjesi poput ovog još važniji - istaknuo je trener Ivan Zoričić.

 

Predsjednik Karate kluba Šibenik Nikola Mihaljević zahvalio se Gradu Šibeniku na osiguranju tehničkih uvjeta za funkcioniranje kluba te financijskoj podršci.
 

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!