Datum objave: 30. Studeni 2016

Malonogometni derbi igra se za malenu Evu:Cijena ulaznice simbolična, pomoć neprocjenjiva

Malonogometni derbi igra se za malenu Evu:Cijena ulaznice simbolična, pomoć neprocjenjiva
Šibenik News
Šibenik News

U derbiju 10. kola II. HMNL - jug Crnica na Baldekinu dočekuje momčad Jezera u subotu, 3. prosinca, s početkom u 20 sati. Ova utakmica uz sve svoje specifičnosti imati će i humanitarni karakter te će sav prihod od ulaznica i bogatih lutrija biti uplaćen za liječenje malene djevojčice Eve Rožajac koja boluje od Battenove bolesti i nalazi se na liječenju u Rimu.

 

- Stoga, odmah u uvodu ove utakmice pozivamo sve ljude velikog srca da dođu na utakmicu, povedu svoje prijatelje i kupe ulaznicu po cijeni od 20,00 kuna te kupe i prigodne lutrije u kojima će moći osvojiti i bogate nagrade - poručuju malonogometaši.

 


U najavi ove utakmice i prefiksu derbija kojeg utakmica nosi sigurno je da položaj na tablici i dosadašnji rezultati garantiraju da će ovo biti jedna sjajna utakmica u kojoj će gledatelji moći uživati. Crnica se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa tri boda manje od prvoplasiranog Kijeva koji ovo kolo ide na gostovanje Dubi Konavoskoj. Jezera se nalaze na četvrtoj poziciji sa istim brojem bodova kao i Crnica i pravo su rezultatsko osvježenje ovosezonskog drugoligaškog juga. Jezera su momčad sastavljena od niza provjerenih igrača Stipe, Lea i Karla Klarina, Kresovića, Perice, Fatovića , Lapova-Mijatova, a njihova najjača karika je dugogodišnji vratar Crnice Rafael Baričić.

 

- Nakon prošlotjednog remija na Gripama protiv Hajduka Crnica je dokazala da je to momčad za veće domete i da s takvim pristupom može pobijediti baš svakog protivnika. Protiv Jezera na Baldekinu najbitnije je da pristup bude junački od samog početka jer ulog je golem. Crnica jednostavno mora pobijediti u zadnja dva kola, da ostvari svih 6 bodova i bez obzira na rezultate konkurenata mirno dočeka proljeće iskusnija i pametnija zbog načinjenih jesenskih grešaka. U subotu navečer na Baldekinu očekujemo odlično popunjene tribine, a kad je tako motiv je sigurno veći - sigurni su sportaši velikog srca.

 

Trener Crnice Boro Matan na utakmici neće moći računati na Vinka Jurkovića koji je prošlo kolo zaradio treći žuti karton, dok su pojedinci upitni zbog prehlade. Očekivano je da će trener Matan na parket izvesti sljedeću momčad: R. Mišković, F. Radaj, M. Žumberac, D. Radman, I. Bura, H. Costa da Silva, A.Mijat, D. Vuković, M. Šamija, A. Kosor, M. Peran, K. Klisović, T. Ljubić i M. Marčić; Trener: Boro Matan; Predstavnik kluba: Andrija Bakula.

 


Kao što je i najavljeno u zapisniku utakmice naći će se dva kadeta Filip Radaj(2000.) i Tonći Ljubić(2000.) te dva juniora Marko Marčić(1999.) i Krste Klisović(1998.) To će im biti nagrada za odnos prema treningu, prema klubu i utakmicama koje igraju za drugu momčad Crnice.

Iz kategorije: Sport