Nedjelja, 20 Studeni 2016 20:25

Drniški div Stojko Vranković izabran za predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza

Napisao: 
Drniški div Stojko Vranković izabran za predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza

Proslavljeni drniški košarkaš, reprezentativac i igrač legendarnih Boston Celtica, Stojko Vranković izabran je za predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza. 

 

- Ne mogu reći da mi nije proradio adrenalin kad sam izabran. U svakom slučaju, biti igrač, kapetan reprezentacije i sada predsjednik – to je jedna velika čast za mene, ali i velika obaveza. Ciljevi su ojačati prvu ligu, raditi na tome iz godine u godinu, ulagati u mlade, educirati trenere, svesti drugu ligu na jedinstvenu, zatim oformiti hrvatsko kadetsko prvenstvo… Cilj je i dalje nastaviti dobru suradnju s FIBA-om i ABA ligom. Neće biti lako što se tiče financijske strane, raditi na marketinškom planu - izjavio je Vranković netom nakon što je u zagrebačkom Muzeju Mimara,  gdje je održana izvanredna sjednica Sabora Hrvatskog košarkaškog saveza, izabran za prvog čovjeka HKS-a. 

 

Osim novog predsjednika, izabrani su novi članovi Upravnog odbora, a među njima je i šibenska košarkašica Danira Bilić.

 

 

Naslovna fotografija: HKS, Marin Sušić

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!