Datum objave: 20. Listopad 2016

Gradonačelnik Burić u posjeti Krkašima: Ponosni smo na vaše medalje

Šibenik News
Šibenik News

U povodu osvajanja zlatne medalje juniorskog osmerca Veslačkog kluba Krka te dvije srebrne medalje na nedavno održanom Hrvatskom veslačkom prvenstvu u Zagrebu, gradonačelnik Željko Burić posjetio je prostorije kluba gdje su ga dočekali predsjednik Uprave kluba Dražen Crnogaća, predsjednik Skupštine kluba Gojko Lambaša, trener Milan Radečić te mladi veslači.

 

 

- Iznimno smo ponosni na medalje koje ste donijeli u Šibenik te što već 93 godine promovirate grad, odgajate nove generacije uspješnih veslača te mladim naraštajima gradite vrijednosti poput sportskog duha, upornosti i timskog rada - kazao je ovom prigodom gradonačelnik Željko Burić te članovima Veslačkog kluba Krka poželio još mnogo medalja u budućnosti.

 


- Drago nam je što Grad prepoznaje i cijeni naše uspjehe te nam je uvijek spreman pružiti potporu. Grad Šibenik mnogo je napravio za šibenski sport u protekle tri godine, infrastrukturno su napravljeni mnogi pomaci. Hvala vam na vašoj pomoći - istaknuo je Dražen Crnogaća, stoji u priopćenju Grada Šibenika.

 

 

Podsjetimo, prvi čovjek VK Krka, nakon povratka s prvenstva, istaknuo je i zahvalio kolegama iz drugih sportskih klubova sa šibenskom adresom bez kojih, kako je kazao, najbolji državni juniori ne bi ni stigli na natjecanje s kojeg su se vratili kao najbolji u svojoj generaciji.

 

- Veslački klub Krka je šibenski brend te već 93 godine prenosi iz generacije u generaciju ljubav prema sportu i to treba njegovati. Uspjesi šibenskih sportaša uvijek nas vesele jer ste sjajni promotori našeg grada, a Veslački klub Krka dokazuje da je u samom vrhu veslanja u Hrvatskoj, stoga smo posebno ponosni na vaš posljednji uspjeh, tri medalje osvojene na Hrvatskom veslačkom prvenstvu - kazao je gradonačelnik.
 

Iz kategorije: Sport