Datum objave: 28. Ožujak 2016

Karmela Makelja zadržala titulu prvakinje Hrvatske u low kicku

Šibenik News
Šibenik News

U Kostreni kraj Rijeke održano je prvenstvo Hrvatske u low kicku za juniore na kojem je nastupilo ukupno 205 natjecatelja iz 49 klubova iz cijele Hrvatske. Za kickboxing klub DALMATINO Šibenik nastupila je Karmela Makelja i to u konkurenciji juniorki do 60 kilograma.

 

Kao aktualna prvakinja i standardna članica reprezentacije Hrvatske, Karmela je bila pretkola i uvodnih borbi te je u finalnoj borbi dočekala Deu Predrijevac iz Osijeka i naposljetku zadržala titulu prvakinje Hrvatske u low kicku za juniore.

 

Mlada Osječanka, inače je na glasu kao velika nada i odlična borkinja koja je prije samo 15-ak dana osvojila prvenstvo Hrvatske u full contactu.

 

Međutim, stručni tim koji stoji iza Karmele proučio je mečeve u kojima je nastupala Karmelina protivnica te su pripremili taktiku za finale.

 

Od samog početka Karmela stvara bodovnu prednost koja se iz runde u rundu samo povećava i ne ostavlja nikakvu dvojbu o pobjedniku, a protivnici iz Osijeka kako meč odmiče, gasi svaku nadu u preokret. Karmela pobjeđuje odlukom sudaca i tako postaje nova/stara prvakinja Hrvaske u low kicku.



Karmeli je u kutu bio njen trener Damir Lambaša, a voditelj puta predsjednik kluba, Darko Mikulandra.

 

Slijede pripreme za daljnja natjecanja, a ove godine Karmela će se okušati i među seniorkama iako je po godinama još uvijek juniorka. U juniorskoj konkurenciji bi trebala nastupiti u Opatiji već za dva tjedna na prvenstvu u K-1, a među seniorkama u Poreču, 30. travnja na prvenstvu Hrvatske u low kicku za seniore.
 

Iz kategorije: Sport