Datum objave: 01. Veljača 2016

NAVIJAČKO LUDILO: Iz Knina 'potegnuli' do Krakova da bi bodrili Kauboje u borbi za broncu

NAVIJAČKO LUDILO: Iz Knina 'potegnuli' do Krakova da bi bodrili Kauboje u borbi za broncu
Šibenik News
Šibenik News

Hrvatska rukometna reprezentacija na Europskom prvenstvu do jučer igranim u Poljskoj osvojila je, složit ćete se, bronačnu medalju zlatnog sjaja. Borbu protiv Norveške za treće mjesto iz gledališta pratili su i brojnih hrvatski navijači, a među njima i delegacija iz Knina. Dvadesetogodišnji Toni Šostar, inače vlasnik kninskog ugostiteljskog objekta Škafić, s prijateljima se uputio u Poljsku kako bi bodrio Kauboje u borbi do mjesta treće reprezentacije Starog kontinenta. 

 

 

- Njih devet iznajmilo je kombi u rent a caru i krenuli su za Poljsku bez karata, ali s velikim navijačkim srcem. Uspjeli su naći karte. Atmosfera je bila vrhunska. Naši navijači u delirijumu. Malo predinfarktno stanje, ali neponovljiv doživalja - prenose nam prijatelji kninske navijačke delegacije koja ih je ostala čekati u Zvonimirovom gradu, dodajući da su svi ponosni do neba.

 

 

- Kažu da je moglo biti i više naših navijača, ali to smo mi. Osim zlata, ništa nam nije dovoljno dobro. Oni su sad na putu prema Hrvatskoj, nastoje stići na doček Kauboja - poručuju.

 

 

Hoće li uspjeti stići do Zagreba na vrijeme da još jednom pozdrave brončane Kauboje, vidjet ćemo, ali svakako su zaslužili svaku pohvalu za ovaj sportski spoj na slijepo u rukometnoj dvorani u Krakovu.

 

Iz kategorije: Sport