Datum objave: 27. Siječanj 2016

Ademi odradio prvi trening za četvrtoligaša iz ZG-a:"Za Kustošiju ću se boriti kao za Dinamo"

Šibenik News
Šibenik News

 

Šibenčanin Arijan Ademi u dresu Dinama grao je u životnoj formi na najvišoj razini, ali onda je došao nalaz doping-kontrole nakon utakmice s Arsenalom (na kojoj je briljirao) u Ligi prvaka, kojim mu je u krvi pronađen zabranjeni Stanozolol i UEFA nije imala milosti - četiri godine suspenzije za supstancu zbog koje je Ben Johnson 1988. izgubio zlatnu olimpijsku medalju, piše portal index.hr

Ademi nije igrao za raju i zanemarivao taktiku, ali je ipak završio u "nižerazrednom Vratniku", točnije u Kustošiji, četvrtoligašu iz zapadnog Zagreba u kojem smije igrati, jer "međužupanijska liga - središte" amaterski je rang za koji UEFA-ina kazna ne važi. Nedavno Dinamov dokapetan, koji je igrao na najprestižnijim europskim stadionima, tako je završio na skromnom Kustošijinom igralištu, gdje je prvi trening odradio u Dinamovom dresu.

Kustošija je vodeća u međužupanijskoj ligi, a požrtvovni veznjak sigurno će i u njenom dresu biti jednako borben i koristan kao i u Dinamovom, jer kako je rekao povodom (prisilnog) novog početka nekoliko razreda ispod onog kojem pripada:

"Za Kustošiju ću davati sve od sebe, kao što sam davao i u Dinamu. Nogomet je moj život, a četvrta liga sada je moja realnost. Ne bih išao tamo da ne mislim igrati najbolje što mogu."  

 

Izvor: index.hr

Iz kategorije: Sport