Datum objave: 11. Siječanj 2016

TUCAK NAKON PORAZA U BEOGRADU: Utakmicu sa Srbijom moramo zaboraviti

TUCAK NAKON PORAZA U BEOGRADU: Utakmicu sa Srbijom moramo zaboraviti
Šibenik News
Šibenik News

Hrvatski vaterpolo reprezentativci u nedjelju navečer, 10. siječnja, nemilo su iznenadili ljubitelje ovog vodenog sporta nastupom na otvorenju Europskog prvenstva u Beogradu gdje su igrali protiv domaćina, reprezentacije Srbije. 

Momci izbornika Ivice Tucka izgubili su rezultatom 13:6, a zgoditke za Hrvatsku postigli su Anđelo Šetka  dva, dok su po jedan gol dali Andro Bušlje, Luka Lončar, Antonio Petković i Boris Pavlović.

 

FRANCUSKA KAO IMPERATIV

 

Razočaranje lošom utakmicom nije krio ni Tucak. - Loše odigrana utakmica u svakom segmentu. Nismo bili dostojan protivnik, nadigrali su nas u svim elementima igre i zasluženo su pobijedili. Ovog trenutka tu utakmicu moramo zaboraviti. Pokušati ćemo izvući neke pouke iz ovog i okrenuti se prema sljedećoj utakmici koja će biti puno važnija. Francuska je sad za nas imperativ pobjede. Puno toga loše je danas bilo napravljeno, i u fazi obrane i napada, poglavito u fazi obrane koja mora biti temelj naše igre. Trinaest primljenih golova ne čini našu igru dobrom - izjavio je izbornik.

Hrvatska u grupi B iduću utamicu igra protiv Francuske u utorak, 12. siječnja u 16.45 sati, dok posljednju igra protiv Malte u četvrtak, 14. siječnja u 9.30 sati.

 

ŽENSKA SELEKCIJA SPREMNA

 

Kad smo kod vaterpola, dodajmo da je i hrvatska ženska selekcija spremna za Europsko prvenstvo. Izabranice izbornika Nikše Savina u Zagrebu su odradile posljednji trening uoči odlaska na Europsko prvenstvo u Beograd, gdje će pokušati ostvariti što bolji plasman u skupini sa reprezentacijama Španjolske, Italije, Francuske, Njemačke te domaćina Srbije.

 

 

Iz kategorije: Sport