Ponedjeljak, 10 Lipanj 2019 14:45

Rođendanska Dalamare iznenađenja nastavljaju se naredna dva tjedna prije velikog slavljeničkog dana

Napisala: 
Rođendanska Dalamare iznenađenja nastavljaju se naredna dva tjedna prije velikog slavljeničkog dana

Igre ne prestaju od danas pa do petka u Dalmare centru. Riječ je o Velikoj Aladinovoj pustolovini koja je uvod u veliko rođendanskom slavlje Dalmare shopping centra

Rođendanska Dalamare iznenađenja nastavljaju se i u tjednu prije velikog slavljeničkog dana. Pozivamo sve mališane da, svakog dana od 10. do 13. lipnja, zaigraju svoju igru u zanimljivoj Aladinovoj pustolovini. Važno je sudjelovati jer svi koji osvoje listić ostvaruju pravo zaigrati neobičnu rođendansku tombolu u petak, 14. lipnja te tako osvojiti brojne vrijedne nagrade.

Naime, od danas 10. lipnja pa sve do rođendana, svakim danom u 17:30, 18:00, 19:00 i 19:30 sati započinjemo igru novog kruga, a svakom pobjedniku dijelimo po jedan listić za sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri Dalmare tombole. Oni koji se osjećaju sretne ruke mogu se nadati jednom od četiri listića koji dijelimo svaki dan te s njim ponovno okušati svoju sreću na rođendanskom petku u velikoj nagradnoj tomboli kada mogu osvojiti vrijednu nagradu.

Neka igre počnu!, poručuju iz Dalmare centra.

 

Objavljeno u Sponozirani članci
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!