Petak, 19 Listopad 2018 11:03

Nastavljaju se Vesele nedjelje u Dalmare centru uz superjunake

Napisala: 
Nastavljaju se Vesele nedjelje u Dalmare centru uz superjunake

Vesele nedjelje u Dalmare centru se nastavljaju. Ovaj put, avanturama uz Batmana, Supermana, Hulka, Flasha...

Svi smo kao djeca zamišljali kako bi bilo imati super moći – letjeti, brzo trčati, visoko skakati, biti nevidljiv. Baš poput svima omiljenih fikcijskih likova. I kao odrasli, svi smo barem jednom poželjeli probuditi se u svijetu superheroja i postati Batman, Superman ili možda Hulk. Zvuči nemoguće, ali dosad smo naučili da je s Dalmare centrom sve moguće. Zato, čekamo vas u nedjelju na "Poligonu za superheroje"!

U nedjelju, 21. listopada, u 17 sati počinje super event ”Poligon za Superheroje” u kojem se djeca mogu kostimirati i biti dio te avanturističke igre. Obećavamo vam puno igara i dobre zabave s Batmanom, Hulkom, Supermanom, Flashom, Bumblebeeom i Spidermanom.

Također, na glavom trgu Dalmare centra do 28. listopada imate priliku vidjeti izložbu "Lutke vam pričaju dječje snove". Autorica Jagoda Sablić oživjela je likove iz bajki – vile i vilenjake, čarobnice i čarobnjake, grofice i kraljevne... te tako obogatila dječju maštu, a roditelje barem na tren vratila u djetinjstvo
 

Objavljeno u Sponozirani članci
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!