Datum objave: 26. Rujan 2018

Poziv koji se ne propušta:Doživite nezaboravnu modnu jesen u Dalmare centru

Poziv koji se ne propušta:Doživite nezaboravnu modnu jesen u Dalmare centru
Diana Ferić
Diana Ferić

Pitate se kako odoljeti tmurnom jesenskom raspoloženju? Odgovor je – odjećom veselih boja. Istraživanje američkih znanstvenika pokazalo je kako većina dolaskom hladnijih dana počinje odijevati tamniju odjeću. Upravo zbog toga savjetuju ljudima da se odupru tome i nastave nositi ljetne nijanse. Hit boja modne sezone, oker, primjerice, podiže raspoloženje i potiče na aktivnost, poručuju iz Dalmarecentra.

Nove modne kolekcije, među kojima dominiraju oker tonovi i boja senfa, animal print i kockice, osmjehujuju nam se iz izloga trgovina i pozivaju da ih udomimo. Ali, kako vješto “upecati” novi komad odjeće ili obuće i ostati unutar budžeta? Prošećite do shopping centra Dalmare u kojem sve vrvi od trendy komada sezone kojima možete osvježiti omiljene outfite prema svojim mogućnostima.

Galileo, s.Oliver, Tom Tailor, Sportina, Replay fashion box, Mango, New Yorker, Mana, H&M i Di Caprio trgovine su u kojima će svi zaljubljenici u modu pronaći kombinacije baš po mjeri svog stila. Nakon toga, naravno, odgovarajuće cipele, gležnjače ili čizme čekaju ih u dobro poznatim trgovinama Mass shoes, ShoeBeDo, Peko, Froddo shop, CCC i Kopitarna. A da poklonici sportskog looka ne ostanu zakinuti, pobrinut će se Adidas, Hervis, Nike shop, Intersport i Sport Vision trgovine.

Kada obnovite garderobu i pripremite se za novi sezonu, predahnite u Restoranu, pizzeriji i baru food& food na II etaži Dalmare centra, u Caffe baru Oscar ili McDonald’su.

A kako biste sve imali na dohvat ruke, Dalmare omogućuje svima besplatnu Wi-Fi mrežu i mobilnu aplikaciju koja je dostupna na pametnim telefonima. Aplikacija se može besplatno preuzeti na Google Playu i u App Storeu, a svi posjetitelji mogu do informacija o svim popustima, akcijama, trgovinama, kolekcijama, savjetima, vremenskoj prognozi i događanjima u gradu samo jednim klikom iz udobnog naslonjača.
Naše besplatena autobusne linije dovest će vas pravo u Dalmare centar!
Linija vozi svake subote s polascima iz Knina, Drniša I Rogoznice u 9 sati, a povratak je u 18h.
Stanica se nalazi kod McDonald’s restorana.

 

Iz kategorije: Sponozirani članci