Datum objave: 01. Studeni 2017

Food & Food u Dalmareu - dobitna kombinacija za istinske gurmane

Food & Food u Dalmareu - dobitna kombinacija za istinske gurmane
Diana Ferić
Diana Ferić

Koliko god uživali u shopingu on zna biti itekako iscrpljujući pa se shopping centar Dalmare pobrinuo i osigurao idealnu okrijepu svim ljubiteljima kupnje. Čim dođete na II. etažu centra, odmah ćete osjetiti opojan miris koji će vas odvesti do restorana, pizzerije i bara Food & Food. A tek kada kušate njihove specijalitete, postat će mjesto kojemu ćete se stalno vraćati!

 

Svježe pizze, lazanje, špagete, rižoti, njoke, razne salate, mesne i riblje plate i slatki zalogaji samo su neki od specijaliteta koji će zadovoljiti sve istinske gurmane. A kako bi usrećili i male gurmane, u ponudi su i dječji meniji za sretne obiteljske trenutke.

 

Da je Food&Food idealan izbor u svakom trenutku, govori i posebna ponuda od 20% popusta na obiteljski ručak svakog petka, subote i nedjelje, te 20% popusta na rođendanske proslave. Vrata restorana za vas su otvorena svakog dana od 10 do 22h, gdje vas očekuje veselo osoblje u svakom trenutku spremno da vas usreći i uvjeri u istinitost izreke ‘hrana je lijek za dušu’.

Njihovu ponudu možete pronaći na mobilnoj aplikaciji Dalmare centra koje je dostupna na pametnim telefonima. A do slasnih zalogaja i ugodne atmosfere možete doći besplatnom autobusnom linijom koja se vratila na staru satnicu s organiziranim polaskom iz Knina, Rogoznice i Murtera u 9 sati i povratkom iz Dalmare u 18 sati. (adv)
 

Iz kategorije: Sponozirani članci