Datum objave: 15. Kolovoz 2017

Uključite se u kviz i Dalmare centar i sponzori olakšat će vam opremanje vaših školaraca za školu

Uključite se u kviz i Dalmare centar i sponzori olakšat će vam opremanje vaših školaraca za školu
Diana Ferić
Diana Ferić

Zablistajte na Dalmare kvizu i zaboravite školsku krizu, poručuju roditeljima i bakama i djedovima školaraca iz Dalmare centra.

Poklon Bonove daruju trgovine. Dm,Froddo shop, Kik, Nike, Sport Vision, Magic Baby, Hervis, Mass, Ghetaldus I naravano Dalmare centar je osigurao još puno bonova iz ostalih dućana.
PRIJAVITE SE OD 15.8.-20.8 tako što ćete poslati ime,prezime I br. Telefona u inbox FB stranice Dalmare centra!

“Izreku kako se svaka škola plaća Dalmare je odlučio okrenuti u vašu korist i platiti vama, dragi roditelji i, iskustva puni, bake i djedovi. Sve što treba je prijaviti se do nedjelje, 20. kolovoza, na kviz znanja Shopping centra Dalmare i Radija Ritam, a natjecatelji s najboljim znanjem iz osnovne škole osvajaju školsku opremu u sveukupnom iznosu 5000 kuna...”, kažu.

Svakom roditelju dobro je poznat izraz "zagrijati stolac" jer tijekom godine ne samo da svog školarca mora motivirati na usvajanje novih znanja, nego počesto i sam mora prionuti uz knjigu kako bi mu pomogao, ispravljao zadaćnice, bio na visini radnih zadataka. Sada je došlo vrijeme da im se znanje isplati. Za to je zaslužan Shopping centar Dalmare koji, u suradnji s Radijom Ritam, od 21. do 25. kolovoza nagrađuje natjecatelje s najboljim znanjem iz osnovne škole s pet stipendija za školsku opremu u sveukupnom iznosu 5000 kuna. Kviz znanja mogu igrati bake, djedovi, mame, tate, a pobjednici osvajaju po 1000 kuna za kupnju u Dalmareu!

Kako sudjelovati?
Od 15. do 20. kolovoza potrebno je poslati ime, prezime i broj telefona u Inbox na Facebook stranicu Dalmarea, od 21. do 25. kolovoza pokazati osnovnoškolsko znanje u duelu s drugim natjecateljem na Radiju Ritam te opremiti školarca od glave do pete u iznosu od 1000 kuna.

Svakog jutra od 21. do 25. kolovoza, ekipa s Radija Ritam pozivat će po dvoje roditelja koji će odgovarati na dva pitanja iz osnovne škole. Pobjednik je roditelj koji pogodi odgovor ili onaj koji je bio najbliži točnom odgovoru. Osim što će Dalmare podijeliti pet stipendija za kupnju opreme, priprema i nekoliko utješnih nagrada za ostale natjecatelje.

Vrijedi spomenuti i nagrade od 21. kolovoza do 1. rujna, kada svaki posjetitelj Shopping centra Dalmare, za kupnju od minimalno 100 kuna, ima priliku osvojiti školski pribor koji daruje Dalmare sa svojim brojnim trgovinama. Dovoljno je sačuvati račun i pokazati ga na pultu na prvoj etaži, a ljubazna hostesa će vas, nakon pregleda računa, nagraditi pernicom, ruksakom, bojicama, temperama, flomasterima i ostalim školskim priborom.

Čekamo vas u Shopping centru Dalmare. Ne propustite priliku vratiti se u đačko doba i osvojiti vrijedne nagrade. I pritom se, naravno, dobro zabaviti!
 

Iz kategorije: Sponozirani članci