Datum objave: 03. Kolovoz 2017

Postanite KIK lice godine ili sutra u Dalmareu podržite natjecateljice i uživajte u popustima

Diana Ferić
Diana Ferić

Ako ste oduvijek maštali kako se osmjehujete s plakata i naslovnica, a imate više od 18 godina, shopping centar Dalmare pruža vam sjajnu priliku da taj san pretvorite u stvarnost. Prijavite se na natječaj KiK lice 2017. i postanite dio godišnje kampanje ovog svjetskog brenda uz novčanu nagradu u iznosu od 30.000 kuna. Da biste to postigli ispunite profil na službenoj stranici natječaja www.lice2017.kik.hr, dodajte svoje fotografije u tematskoj modnoj kombinaciji i sudjelujte u javnom glasanju.

 

Prilika za postati Kik lice je mnogo jer natječaj traje šest mjeseci i u slučaju nedovoljnog broja glasova, omogućuje vam novu prijavu, na novu temu već sljedeći mjesec. I zagrijte prstiće jer svoj profil možete podijeliti i marljivo pozivati ljude da glasaju upravo za vas. Vrijedi truda jer se biraju tri pobjednice mjeseca koje dobivaju poklon bon u vrijednosti od 500 kuna te se kvalificiraju na izbor lica godine za ljeto, jesen ili zimu. Tako će sve pobjednice od lipnja do srpnja ući u izbor "KiK lice ljeta", od kolovoza do rujna "KiK lice jeseni" te od listopada do studenog "Kik lice zime". A sve će kulminirati velikim finalom u siječnju sljedeće godine u Zagrebu na kojem će se izabrati najbolja kandidatkinja za Kik lice 2017.

 

Do tada imate priliku podržati dosadašnje natjecateljice u petak, 4. kolovoza u 18 sati u Kik trgovini u šibenskom Dalmareu i pritom ostvariti 10 posto popusta na sav asortiman. I tu sniženjima nije kraj jer Dalmare i dalje omogućuje sjajne ulove ostalih renomiranih svjetskih i domaćih brendova pod geslom “more shopping, more fun.”

 

Tako osim pecanja raznih sniženja u Dalmareu možete surfati uz besplatnu Wi-Fi mrežu te se okrijepiti na već dobro znanim punktovima u Roll’n’Joy palačinkarnici, restoranu, pizzeriji i baru Food & Food, novouređenom Caffe baru Oscar i McDonald’su. A zabava? Mališane pod ruku i u igraonicu Happyland a one malo starije, na ljetne hit filmove u vrhunski opremljeno CineStar kino.
 

Iz kategorije: Sponozirani članci