Četvrtak, 01 Lipanj 2017 11:17

Dalmare priređuje veliku feštu za svoj 13. rođendan uz bogate nagrade igre i Nove fosile

Napisala: 
Dalmare priređuje veliku feštu za svoj 13. rođendan uz bogate nagrade igre i Nove fosile

Epicentar najboljeg shoppinga, omiljeno shopping odredište Šibenčana, ali i kupaca iz susjednih gradova, Dalmare centar, priprema pravu rođendansku feštu uz veliku nagradnu igru, vatromet, tortu, koncert i predstave za djecu!!!

 

Obično se kod ljudi rođendan povezuje sa starenjem i nostalgijom. A kada krenu tinejdžerske godine, tek postaje škakljivo. No, kod shopping centara je drugačije. Oni naprosto postaju samo bolji i bolji. Pogotovo kada govorimo o Dalmareu, prvom, jedinom i nezamjenjivom shopping centru svih Šibenčana. Riječ je o pravom dvotjednom feštanju koje će kulminirati 16. lipnja pravim vatrometom događanja.

 

Ali, krenimo od početka. Od 1. do 15. lipnja Dalmare ekipa poručuje, račune izbroji i veliku nagradu osvoji!Dovoljno je skupiti 5 računa od 100 kn iz trgovina Dalmare centra, ispuniti kupon koji će se nalaziti na blagajni trgovine te ga pričvrstiti s računima i ubaciti u nagradnu kutiju koja će biti izložena na središnjem trgu Dalmarea. I ne zaboravite prilikom kupnje sačuvati originalni račun jer ćete ga kao sretni dobitnik trebati pokazati. Ada sve to vrijedi truda, dovoljno govore odlične nagrade poput televizora, tableta, mobitela, vaga, mikrovalna, usisavača, pegli, tostera, kućnih grila i mnogih drugih omiljenih proizvoda.

 

Ali to nije sve što Dalmare priprema za svoje nadolazeće tinejdžerske dane. Očekuje vas i cjelodnevni event za djecu “Transformers” s automobilskim natjecanjima daljinski, Maša i medo sa svojim pustolovinama, Princeza i Žabac sa svojim dogodovštinama, Dalmare automobilski kup “Jurimo u ljeto” i još mnogo toga što će naprosto oduševiti male avanturiste.

 

Okretat će se i kolo sreće, a vi se potrudite da stane na broju 13. i ne bojte se loše karme, jer u Dalmareu je to sretan broj, a nagrade mnogobrojne.

 

„A kako bi rođendan pamtili još barem godinu dana, u petak, 16. lipnja u 21 sat ne propustite koncert Sanje, Zeca i Marinka koji će vas podsjetiti na najljepše pjesme Novih Fosila. Koncert će se održati ispred Dalmare centra na parkingu kod McDonald'sa.
Slikanje s izvođačima zakazano je u 20.15 na glavnom trgu shopping centra Dalmare, ali ćemo prije toga oko 20h svi skupa priseći I pojesti veliku rođendansku tortu! Koncert ćemo otvoriti velikim vatrometom!“, poručuju iz Dalmare centra.

 

Možete računati i na besplatnu autobusnu liniju svake subote koja će trajati sve do 16.lipnja, a na svoj rođendan, Dalmare vam poklanja i vožnju u dva termina.

 

Objavljeno u Sponozirani članci
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!